7 Ekim 2009 Çarşamba

Aslında nasıl uykum var...Oğlumu uyutacağım diye yanına uzanmıştım bir 10 dk.lağına ama 10 dk.olmuş 1,5 saat...Zor kalktım,kaltım çünkü şu saatte oturup bir kaç satır yazmazsam biliyorum ki yarın yine vaktim olmayacak hafta kaçacak,ses vermek lazım vs.vs.vs.:)
Yaz dostuuummmmm....Yazalım bakalım...Hafta sonu yoğundu malum,doğumgünü;
Arkadaşlar,dostlar,abimler,kuzenler,dedeler,büyükanneler derken aynı kadro evde de devam edince gece 24:00 de ben artık ayaklarımın üzerine basamıyordum:)Yorgundum ama mutluydum çünkü;doğum günü partimizde her şey tam da bizim ve meleklerimizin istediği gibi geçti çok şükür...Uykusuzdum zira; Cuma gecesi 1,5 da yatan bendeniz cumartesi sabahı kızım sayesin de sabah ezanında ayaktaydım(kuzumu uyku tutmamıştı doğum günü heyecanından:)
Neyse Ertesi günü Pazar olunca ve Sema hn.da yardıma koşunca hem uyku,hem kahvaltı, hem de sinema keyfi yaptık koca beyle:)

Filmimiz SURETLER...Suret sahibi;Bruce Wıllıs...
İlk genç kızlığımın yamuk gülüşlü muzip bakışlı yakışıklısı,şimdilerin yaşını başını almış,onun yerine saçını feda etmiş ama yine de deli bakışlarıyla ben buradayım diyen kişisi...
Film konu olarak ilginçti...Sanal alemde hemen her gün yapılan,gerçekte 'kel fodul' ama sanalda 'Kıvanç Tatlıtuğ'olma hallerinin biraz daha gelişmiş versiyonunu (robot hali)ve harika gibi görünen bu yaşamın artıları eksileri vs...
İzlenilebilir mi? Evet! Şu an için vizyondaki diğer filmlere göre en iyisi...(Tabii ki her filminde olduğu gibi Bruce yine dünyayı kurtarıyor o ayrı:)

Film çıkışı AVM'de dolaşırken aşkımla baş başa,her çocuksuz çıktığımız da olduğu gibi gözümüz hep başka çocuklar da...2-3 saatliğine de olsa ayrı kalıyorken ve en azından eve gittiğimizde onlara kavuşacağımızı biliyorken bile duyulan bu özlem ve sevgiyi konuşuyoruz aşkımla...Bir de kayıp çocukları,insanın yavrusunun nerede olduğunu bilememesinin tarif edilemez acısını...Düşünmek bile istemiyor insan:(
Yalnız eve dönüşte daha bir sıkı sarıldık çocuklara onu fark ettim...

Hafta keyifli haberlerle başladı ve başından bu yana,hem evde hem de dışarıda işlerim vardı,halen de var,biraz yoğunum o yüzden yarın da yokum...Önce aylardır görmediğim ve özlediğim bir arkaşıma gideceğim, sonra da bizim kızlarla yakında Plates'e başlıyoruz onun için buluşup bir kaç spor salonundan fiyat almaya gideceğiz vs.vs.vs....
Cumaya Allah kerim....Arada uğrayabilirsem yine ses veririm...
Kendine iyi bak blog:)
Neyse ki halen uykum var...E hadi birde iyi geceler olsun:)

8 yorum:

Ceyda Türkgeldi dedi ki...

Allah hiçbir anne babayı evladından ayırmasın inşallah.Plates he ne güzel çok zevk alacaksınız iyi yapmışsın Banucum.hem keyfine keyif,hemde sağlığına sağlık katacak.

Meleğin Dünyası dedi ki...

Biz çocuklarımızdan 1 kaç saat bile ayrılamazken kayıp çocukların ailelerini düşünemiyorum bile.Allah yardımcıları olsun.Çok zor bir durum.Tarif bile edilemez.

GeCe dedi ki...

suretleri bende izledim gecen hafta oldukça iyiydi sadece bruce'ın sureti çok komikti ya

neyse dolu dolu günler seni bekliyormuş kolaylıklar dilerim sana canım hadi bakalım

MAVİANNE dedi ki...

canım kolay gelsin
spora başlamak güzel
öptümmm

denizanasi dedi ki...

bruce willis mavi aydan bu yana benim de favorim:)

ben de bir kac gündür kaybolan cocuklarla ilgili haberleri izliyorum. çok üzülüyorum. allah kimseyi evladından ayırmasın.

laleninbahcesi dedi ki...

Kayıp çocuklar konusu artık bence ciddi biçimde ele alınmalı. Bu konuda ayrı bir birim oluşmalı. Gün geçmiyor ki kayıp çocuk haberi duymayalım. Geçen gün Babaannennin kucağından alınmak istenen bebeği de duydum ya daha bir şeycikler demem.

Bruce Wills Mavi Ay2dan beri yakışıklılar kategorimde :))

meltem dedi ki...

allahım sen koru yarrabim hiç bi anne baba evladından ayrılmsın inşallah:(

Adsız dedi ki...

ben yaramaz oğlum biraz fazla uyusa özleyen bir anneyim.. nerde olduğunu bilememek, onu kaybetme korkusu asla düşünemiyeceğim şeyler. Allah kimseye yaşatmasın o acıyı.