28 Kasım 2008 Cuma

ONDAN,BUNDAN,ŞUNDAN

22 Kasım Cumartesi...yeni yardım projemiz için yine bütün kızlar toplandık... Ve yine topladık,torbaladık...Sevgili Nly'da sofralar kurduk bir de üzerine, yedik içtik...Yorgunluğumuz attık,toparlandık:))Teşekkür ederim arkadaşım her şey için:))
Akşamına Melis'lerdeydik ailecek, başka dostlarla birlikte...Canım benim harika bir geceydi, herşey ama her şey için sana da çooook teşekkürler:))
Sonraki günlerde, uzun zamandır beklediğimiz bir haber aldık ama ne yazık ki istediğimiz gibi sonuçlanmadı...Babamı, kayınvalidemi ve kayınpederimi hacca gönderecektik ama son anda bazı problemler çıktı ve hacı uğurlamamız bir daha ki seneneye kaldı..Kısmet:((
Herşeyde bir hayır vardır inancımıza sarıldık yine ve teselli ettik büyüklerimizi:)
Bu arada hacı uğurlama ziyaretleri kapsamında:)) en son eşimin sevgili dayısı babamın adaşı Hsyn dayı ve smh yengeyi ağırladım, babam ve kayınvalidemler eşliğinde... (Ziyaretleri ve güzel sohbetleri için çok teşekkürler...Seviyoruz sizleri:)) Bu arada daha önce sayfama çok güzel bir yazıyla http://zuzularannesi.blogspot.com/2008/05/teekkr.html konuk olan Hsyn dayımız da blog dünyasına adım atmış güzel şiirleri ve yazılarıyla... Şimdilik adresi bende saklı zamanı gelince kendisi paylaşacaktır eminim:))
Ondan,bundan,şundan...Bitti.

4 yorum:

Gamzelianne dedi ki...

Fotograflarınızı gördüm, dünyanın eşyası birikmiş.Yüreğinize, ellerinize sağlık.Ne çok çocuk yüzü gülecek sayenizde, Allah sizlerden razı olsun.

Canım her işte vardır bir hayır.Eminim seneye gitmeleri daha hayırlı olduğu için bir engel çıkmıştır.Şimdiden Allah kabul etsin hacılıklarını.

Adsız dedi ki...

hay aksilik banucum ya,neyse dedigin gibi herseyde wardır bir hayır,inşallah seneye..
niyetine girmeleri bile bir adımdır,,,

durutarifler dedi ki...

Şükredelim gerçekten halimize ve evlatlarımızın sağlıklı olduklarına. İnşallah ayırdıklarımız ve dağatacaklarımız gerçekten hayra geçer.

Şimdi geldik en güzel kısmına , köylere götürmeye. Ben buna bayılıyorum. İnşallah bir aksilik olmazsa hep birlikte gider ellerimizle veririz.

zuzuların annesi dedi ki...

*Gamzelim,amin canım hepimizden...
*tnz.evet bencede her işte bir hayır vardır...şer gibi görünen bir olayın aslında ne kadar hayırlı olduğu örneğini çokca yaşadım ben:))
*Ve Nilaycım...inşallah canım...Bende bu kısmını çok seviyorum...hep birlikte inşallah:))
bakalım bu sefer kimlere kısmet olacak bu yardımlar...