23 Ekim 2008 Perşembe

SEYİR DEFTERİ :SEVGİ FIRTINASI

Adrienne çevresini saran çatışmalar üzerinde düşünebilmeye çok ihtiyaç duyduğu için, Rodanthe’de sükunet bulmaya gelir. Genç kadının sıkıntılarının kaynağı eve dönmesi için direten kocası, ve verdiği her karardan nefret eden kızıdır. Adrienne’in Rodanthe’ye varışından çok kısa bir süre sonra, büyük bir fırtınanın yaklaşmakta olduğu bildirilir. O sırada Dr. Paul Flanner da (Richard Gere) kasabaya gelir. Motelin tek konuğu olan Flanner bir haftasonu kaçışı için orada değildir. Onun amacı kendi vicdan hesaplaşmasını yapmaktır. Şimdi fırtına da yaklaşırken, bu ikili huzuru birbirlerinde ararlar. Bu büyülü haftasonu Adrienne ile Paul’un hayatlarının kalanına yansıyacak, hayatlarını değiştirecek bir aşkı beraberinde getirir.
***Çarşamba günü dostlarla, buluşma günümüz...Güzel film varsa sinemaya,yoksa da oturup muhabbet edip kaynatmaya ayırdığımız gün...Dün de güzel vede romantik bir filme gittik...Sinema katında gişeye doğru gelen kadın gurubunu gören bilet satıcısı, kesin bunlar Rıçırt'ı izlemeye geliyordur diyerek daha biz söylemeden, koltuk seçimi için 'Sevgi Fırtınası' ekranını açmıştı bile :)) E bunca kadın başka kimi izleyecekti? :)))
Yıllar elbetteki Rıçırt'a da acımamış ama, çekicilik ve karizmasını da hiç etkilememiş:))Aslında bakacak olursanız çipil çipil iki küçük göz, yuvarlak vede büyükçe sayılacak bir burun...Ama,bembeyaz dişleri ile öyle bir gülüyor ki...Bütün o gözünüze garip gelen kusurlar kaybolup gidiyor o anda:))Haa filme gelirsek...İyiydi,çok romantikti..Gidin,gidin...Bizde vallahi ondan gittik :P :))

3 yorum:

Elçin dedi ki...

Yav canısı kıskandım bek ben şimdi bu grubu bende istiyom katılmak, her çarşamba olmasa bile takılırım ara sıra size:O
Bizim kızlardan mı bu grup??

zuzuların annesi dedi ki...

Canımsın gel bekleriz...Evet bizim kızlar:)Ayrıntıları yazarım sana özelden...

Adsız dedi ki...

Oooo ne güzel valla. Demek biz çalışanlardan gizli gizli buluşup sinema-sohbet :)

Biz çalışanların ne günahı var :(