19 Mayıs 2008 Pazartesi

ANNELER GÜNÜ YEMEĞİ :))

16 MAYIS CUMA...Bursalı annelerim ile buluşacağımız mekan, evimizin 3 sokak ilerisi Havuzlu Konak...Daha bir içime siniyor sanki bu yalnız dışarı çıkış...Evime yakınım hiç olmazsa:))
Çok güzel bir mekan...12 kişiyiz...En güzel annelerden oluşan uzun bir masa, yüzler gülüyor,muhabbet kıvamında...Önce gitar,ardından da fasıl eşliğinde yenilen yemekler...

Evet evet, geçti huzursuzluğum..Konuştum aşkımla çocuklar da uyumuş,her şey yolunda...
Alkol almıyorum,zaten sigara alışkanlığımda yok...En yeşilay'cı benim yani:))
Ama alkol almamam, eğlenmeme ve eğlendirmeme engel değil...Böyle ortamlarda aldığım tepkiyi alıyorum yine dostlardan; ' Kola ile sarhoş olmuş olabilir misin?' :))))))
Yok be dostlar....Ben böyleyim...Ufak şeylerden bile mutlu olabilen...Gülen, gülmeyi ve hayatı seven... Harika geçiyor gecemiz...'Anneler günü 'kutlaması böyle olur işte...Evde eşler çocuklara bakıyor bu sefer, hanımlar gezmede...Gülüyoruz halimize:))Romantik şarkılara eşlik ediyoruz el ele, kol kola,gönül gönül'e...Elçin'in istediği yar saçların lüle lüleyide söyledik en son... Unutmadık seni de arkadaşım:))
Ve tabii ki oynuyoruz da...Ben bildim de koydum bloğuma en çok da 'Hadi hadi' de oynadık hatun hatuna:))...Çok eğlendik çooookkkkk:)))))
.
Ben alt yazıda aşkım olmadan 'eğlenemem' mi demiştim???????




2 yorum:

Elçin dedi ki...

Canısı,
Bir dost sıcaklaığına o kadar ihtiyaç duyuyorken benim için şarkı söylediğini okuyunca gözlerim doldu inan.
Sizleri çoooooooook seviyorum arkadaşım.
Bir dahaki sefere mutlaka birlikte olmak dileği ile:))

Mutlu Kum Taneleri dedi ki...

Oh ne güzel eğlenmişsiniz. Ben kaçırdım ya ona yanıyorum.