5 Mart 2008 Çarşamba

1408

Oyuncular John Cusack (Mike Enslin) , Samuel L. Jackson (Mr. Olin) , Mary McCormack (Lilly) , Jasmine Jessica Anthony (Gracie) , Kim Thomson (Mrs. Palmer) , Andrew Lee Potts (Jackson) , Walter Lewis (Patrick)
Mike Enslin, doğaüstü olaylar üzerine kitaplar yazan başarılı bir yazardır. Yine doğaüstü olaylara odaklanan son kitabı için araştırma yaparken Dolphin Oteli'nin 1408 numaralı odasında bir takım gizemli olayların olduğunu keşfeder.Geçmişte kitapları için yaptığı çalışmalardan elde ettiği bilgilerden, 1408'in önemli bir mit olduğunu anlayacaktır. Otel yöneticisi Mr. Olin'in de olaylara karışması ile herşey ürkütücü bir boyuta varır. 1408'in korkutucu geçmişini çözmeye çalışmak, hiç de kolay olmayacaktır.

-Hafta sonları fırsat buldukça aşkımla mutlaka bir sinema keyfi yaparız.(Zaten kışın çok fazla seçenek de yok)
En son pazar günü ''120'' yi seyretmiştik...Ruslara karşı savaşan sınır birliğine cephane taşırken hayatını kaybeden Vanlı çocukların dramını. Konu güzeldi ancak anlatış yavan sahneler çok kopuktu..Seyirciyi ağlatmak için elinden geleni yapan yönetmen çoğu sahnede muradına erdi.Yine de gerçek ve tarihi bir olaydan uyarlandığı için izlenebilir.

Ve gelelim 1408'e....Bendeniz korku filmlerini hiç sevmem...Gerçek hayatta yeterince stress yaşıyoruz, birde üstüne para verip streslenemem düşüncesinde olduğum için pek seyretmem.Dün akşam aşkımın ısrarı üzerine beraber seyretmeye başladığımız filmi ilk 20 dk. dan sonra bıraktım...Bana ne canım, siz seyredin cinleri, perileri, şeytanları...Benim hiç işim olmaz:))))))))

Bu arada aşkımın dediğine göre film gayet güzelmiş...Bu türü seven ve izlemeyen var ise tavsiye edebilirmişiz.

1 yorum:

Mutlu Kum Taneleri dedi ki...

Bende senin gibi hiç sevmem korku filmlerini. Mümkün değil izlettiremezlerde .Sinemada şöle romantik film gibisi varmı ya :)