16 Ocak 2009 Cuma

HASTAYIM :((

Bir gün öncesinden vardı biraz kırıklığım ama hiç üstünde durmamıştım...Dün sabah bir kalktım,yutkunamıyorum bile... Çocukları zar zor giydirip gönderdim...Biraz ağrı kesici,çay,ıhlamur vs.derken yumuşadı boğazım bende toparlıyorum sandım...Birde misafirlerim vardı dün...Mecburen toparlandım...Akşam üstüne doğru iyice ağırlaştım...Aşkım erken geldi sağ olsun...Zuzuların yanında kalsın diye babamı çağırdık...Bizde doğru hastaneye...Çok kötüydüm ama,öyle böyle değil...Cidden araba çarpmış gibi her yanım dökülüyordu...Ateşim vardı...Oysa,senelerdir,hiç hatırlamam ben bademciklerim şiştiğini,boğazımın ağrıdığını...Yıllar önce ilk okuldayken çok olurdum bademcik...O dönem bir penisilin tedavisi olmuştum...Maşallah senelerdir hiç şişmezlerdi...Yaşlanıyormuyum acaba?Gün geçtikçe düşüyor mu vücüdumuzun direnci? :))
Neyse gittik Acıbademe,Tonsilit olmuşum(yani bademcik iltihabı) 2 şişe serum yedim bir güzel, eve geldiğimizde saat 01:00 olmuştu...
Sabahı sabah ettim...Bugün düne göre birazcık daha iyiyim....İnşallah cabuk toparlarım...
Şimdi en büyük korkum zuzularıma geçmesin allahım ne olur...
Ben bu kadar ağır geçirdim...Onlar hasta olursa:(( Ayyy düşünmek bile istemiyorum...
Bu kadar yeter...Ben yine yatmaya gidiyorum.

17 yorum:

Belkıs dedi ki...

Çoooook çok geçmiş olsun Banu cum Bayağı kötü olmuşsun. Bu ara kime sorsam hasta, hastaneler iki katı kapasitedelermiş. Çok dikkat et kendine. Mümkün olduğunca istirahat. Zuzucukları allah korusun işallaahh onlara geçmeden evinizi terketsin hastalıkk

Adsız dedi ki...

Banucum canım benim, çok çok geçmiş olsun. Hastalanmak çok zor gerçekten, umarım zuzularına geçmeden atlatırsın. 2 şişe serum ne demek, çok kötü olmuş demek bademciklerin. Allah bir daha göstermesin, tekrar cok cok geçmiş olsun. Çok öpüyorum.

SMİLENA dedi ki...

çok geçmiş olsun .inşallah zuzucuklara geçmez.bol bol ıhlamur iç limonlu ballı çok iyi geliyor

Ordanburdanhayattan dedi ki...

çok geçmiş olsun en guzel sey saglık

Elçin dedi ki...

Canımmmmmm dostum, çok geçmiş olsun, sesin bile çıkmıyordu hakikaten.
Yat dinlen bol bol tamam mı canım..!!

Gamzelianne dedi ki...

Canım çok geçmiş olsun, bir an önce eski sağlığına kavuşmanı diliyorum.Kuzucuklarada bulaşmadan toparlanırsın inşallah..Bolca dinlen arkadaşım..

İçimden Geldiği Gibi dedi ki...

geçmiş olsun.dinlenmeye çalışın diyeceğim ama zuzular ne olucak? annelik ne zor hasta olma lüksümüz bile yok..

Adsız dedi ki...

Tez vakitte iyileşirsin insallah cnm benim,cok gecmiş olsun...

ELİF dedi ki...

geçmiş olsun canım.bademcık işi zor iş allahım kımseye vermesın..bende çok korkarım çocuklarıma geçmesınden kendı hastalıgımın..antibiyotik kullanıyorsan geçmiyor be güzelim.
ikizlerın varmış herhalde ..benımde var iki kız 4 yaslarındalar..
hadı çabuk iyileş barı..
güzel haberlerını beklıyorum..

İkiz Annesi sdilek dedi ki...

Banu hanım geçmiş olsun.Demek sizinde ikizleriniz var.Sizden öğreneceğim çok şey var sanırım.Bizi izlemeye almışsınız iyi ki de yapmışsınız. meleklerinizin sitesi davetlilere açık ve ben davetli olmadığım için ziyaret edemedim.Sevgiler.

Muhabbet Çiçeği dedi ki...

Canım çok çok geçmiş olsun. Dikkat et kendine. Zuzularına bulaşmasın sakın. Şu aralar çok salgın. Biran önce iyi olman dileğiyle canım. Öpüldün

nuray dedi ki...

BAnucum çok geçmiş olsun , kısa sürede toparlanman dileğiyle ,

GAMZELİ ANNE dedi ki...

geçmiş olsun.canım bol bol ıhlamur limonlu elmalı kaynat ayva da at pek iyi geliyo ılık ılık iç bide tarhana çorbası limaonlu biraz acılı....annelikte bu çocuğuma bişey olmasın sen iyi ol onlara bişi olmaz allahın izniyle....dinlen canım ne kadar dinlenebiliyosak bizler mecburuz kıpraşmaya...hadi görürşürüz...sağlıkla kallll.....

TUĞBA'NIN DÜNYASI dedi ki...

Merhabalar;
çoook çoook geçmiş olsun diyorum ben dee.Hemencecik iyileşirsin umarım.Hasta olmak kötü yaa insanın dermanı kalmıyor hiçbir şey için. iLaçlarını falan ihmal etme yanında takviye de al meyve suyu vitamin falan.Sevgiler bizden..

Mehtap dedi ki...

canım çok geçmiş olsun.Hasta iken evde çocuklarda varsa insan ne onlarla ilgilenebiliyor nede rahat oluyor.İnşaaallah tez zamanda iyileşirsin.İyi bak kendine.Bir de tavsiye sana canım.Boğaz ağrısında nar ekşisini biraz sulandırıp içersen ara ara çok çabuk iyileşirsin.hem direncini yükseltir hemde boğazlarına çok iyi gelir.sevgiler.

Cavill dedi ki...

merhaba öncelikle ve acil şifalar, aman dikkat zatürre salgını varmış, çok geçmiş olsun..sevgiler

zuzuların annesi dedi ki...

Hepinize,geçmiş olsun dilekleriniz ve tavsiyeleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar çok sağ olun:)
İyi ki varsınız...Sevgiler:)