12 Aralık 2008 Cuma

BAYRAM & ULUDAĞ & KAR



Bir Kurban Bayramını daha geride bıraktık... Aylardır özlenen ve yolu gözlenenlerle birlikte geçirdik koca haftayı:)) Genel olarak çok güzel, yer yer koşturmacalı ama mutlu geçti haftamız...Büyükleri ziyaret ettik ilk gün...2.gün kısa bir istanbul ziyareti yaptık...Oradan da Şile Ağva tarafına kaçalım diye düşünüyorduk.... Amma velakin hava buzzzzzzz....Ne yapsak? Ne etsek? Derken,bu soğukta hiç bir şey anlamayız tadına varamayız...Donacaksak kendi şehrimizde, günü birlikte olsa Uludağda donalım dedik:))))) Ve geri döndük.... Ama bahar ayları için gezi ajandamıza Şile-Ağva'yı büyük harflerle not etmeyide ihmal etmedik:))
Bizde az olan kara rağmen abimlerle birlikte uludağa çıktık...Şansımıza hava güzel ve güneşli idi...Her ne kadar çok üşüdüğüm için kışı sevmesemde, karı özlemişim...Ama mümkünse böyle temiz ve güzel olsun her zaman... Şehirde arabaların ezmesi ile çamurlu suya dönüşen karlardan olmasın...Sonra,orman içerisinde yürüyüş yaptık...Eren'im için YUMUŞUK (yumuşak:)) kar aradık :))
Kartopu oynadık...Karlarda yuvarlandık...Palanın yerinde sucuk ekmek keyfi yaptık...
Ama...Kızımın deyişi ile, AYAK TAKIMIMIZ :)) olmadığı için, kayak yapamadık:)))
Kısmet artık bol karlı tatillere:)))))
Yukarıda, Uludağ maceramızdan bir kaç fotoğraf...

2 yorum:

Muhabbet Çiçeği dedi ki...

Ne güzel resimler çekmişsiniz.İyi güzel bir bayram geçirmişsin canım. Darısı her seneye inşallah . Öpüldün.

durutarifler dedi ki...

Fotolar çok güzel. Ne iyi yapmışsınızda Uludağ'a çıkmışsınız. Yalnız bir daha ki sefere ayak takımlarınızı da götürmeyi unutmayon :))